Stanice za uklanjanje naslaga ugljika iz unutrašnjosti motora vozila

Čišćenje usisa motora

Rješenje za prljavi usisni sustav

Čišćenje usisa

Collecteur-encrassé18013510Usisne grane se prljaju od zraka i povrata plinova iz turbo punjača Kada ulaz usisa zraka postane prljav ili začepljen turbo punjač je u mogućnosti izvršavati svoju funkciju, ali pritisak koji proizvede nije moguće u cijelosti prenijeti u komoru za izgaranje. Motor zbog toga dobiva nedovoljan pritisak iz turbo punjača i konstantno gorivo ne sagorijeva u potpunosti zbog nedostatka zraka zbog toga je dim na auspuhu crn.

Ispušni sustav postaje začepljen zbog zraka i plinova iz turbo punjača.

collecteur-carbon-cleaning18013510Kada ispušni sustav postane prljav ili začepljen količina ispušnih plinova dobivenih iz turbo punjača je nedovoljna.Zbog toga je nemoguće postići brzinu da bi radio ispravno. Motor zbog toga dobiva nedovoljan pritisak iz turbo punjača i konstantno gorivo ne sagorijeva u potpunosti zbog nedostatka zraka.

Kako očistiti usisni sustav

Najskuplji način

Čestice smole spaljuju se konstantno bez uplitanja kompjutera motora. Taj proces se odvija pri standardnim brzinama na auto cesti (3000 r/min). Temperatura ispušnog plina dostići će temperaturu između 348 do 498 stupnjeva celzijusa.

Najjeftinija opcija

  • Najjeftinija opcija, bez potrebe za rastavljanjem, vremenski najkraća, koja je alternativa za djelomičnu zamjenu dijelova je tretman hydrogenom sa CC uređajima.
  • Ova usluga djeluje kao preventivni tretman, preporučuje se svakih 20000 km, ali može riješiti postojeće probleme u motoru.

 

noncarbon_cc_1